Hej och välkommen till ModellTåg!

Här hittar du forumets medlems regler och support instruktioner.
Användarvisningsbild
jonas_sth
Site Admin
Inlägg: 1916
Blev medlem: sön 28 dec 2008, 19:04
Ort: Stockholm Södermalm

Hej och välkommen till ModellTåg!

Inlägg av jonas_sth »

Alla skall känna sig VÄLKOMMNA att bli medlem här på forumet modelltag.se som behandlar allt inom MJ och järnvägs relaterade ämnen…

Jag driver forumet ideellt!

Reglering av inlägg kommer endast göras i absolut nödfall för att hålla taket högt inom diskussioner om just relaterade ämnen, det vill säga att jag som admin inte stryker eller ändrar texter som så mycket andra forum pysslar med :tummeupp:

För att hålla någon typ av civilisation så undvik personliga angrepp med privata uppgifter som adresser telefon nummer mm

Städning av inaktiva medlemmar görs den sista januari varje år. Som regel så skickas ett första mail ut i början av december och sedan en påminnelse i början av januari. Detta skickas till det medlemmar som inte har vart aktiva/inloggade inom det senaste två åren. Ser vi ingen inloggning innan sista januari så plockas medlemmen konto bort medans inläggen som är skrivna kvarstår som okänd skribent.

Oftast kommer meddelanden tillbaka då mailadressen inte existerar så därför viktigt att uppdatera den om ändring sker :!:


Återgå till "Välkommen till Modelltåg!"